google-site-verification: google71619d9bbcc11e22.html

Pink Transparent Star

3 Eylül 2014

AVON Care Sheer Lip Gloss

Sonbaharın ilk günlerinden selamlar!  Bugünki konuğum uzun zamandır severek kullandığım Avon'dan bu ufaklık. Diğer lipglosslardan çok farklı bir ürün. Hadi detaylara girelim :)
Şubat ayından beri ufak tefek sivilcelerden dolayı cilt tedavisi görüyorum, iki ayda bir  ilaçlarımı doktorum cildimin düzelmesine göre değiştiriyor. Zaten hassas olan cildim bu süreçte daha da hassaslaşıp kurumaya başladı, dudaklarım da kurumaktan nasibini almıştı. Bu sebepten dolayı da sık sık dudak nemlendiricisi değiştirme imkanım oldu.
Bugün de sizlere diğer sıradan lipglosslardan farklı gördüğüm Avon'un bu lipglossundan bahsedeceğim. Farklı diyorum çünkü kapagını açıp sıktırdıgınızda çıkan sıvının şeffaf oldugunu göreceksiniz. Fakat sürprizi sürdükten 10dk sonra ortaya çıkıyor, çünkü renk değiştiriyor.
 Dikkatli bakıldığında pembe parçacıklar var içerisinde ve dudağınıza sürdüğünüzde sanırım sonradan renk değişimini sağlayan da bunlar. En önemlisi bu lipgloss Jojoba yağı içeriyor. Yumuşacık, parlak, renkli dudaklara sahip olmak gerçekten de mümkün oluyor.



Ürünün boyutu küçük ama çok bereketli.  O kadar kullanmama rağmen hala yarılayamadım. Yapı olarak farklı olsalar da şahsen Maybelline'nin çok övülen BabyLipslerinden çok daha başarılı. Hem de dudakta uzun süre varlığını koruyor.
Peki siz bu ürünü denediniz mi? Yorumunuzu bırakmayı unutmayın:)

Esen kalın,
xoxo

8 yorum:

  1. çok şeker bir ambalajı var hemen geldim bloguna tatlım çok güzel blogun var tasarımın çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Daha önce bu ürünü görmedim ama merak ettim :)
    Bende bloğuma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemeye değecek bir ürün. Hemen bakıyorum blogunuza :)

      Sil
    2. Hayır, Çanakkale'de okuyorum sadece.

      Sil
  3. Merhabakeşif etkinliğinden geldim bloguna, ne güze bir ürünmüş farketmemiştim daha önce, denemek istedim. :)

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldiniz:) Katalogta pek dikkat çekmemiş bir ürün olsa gerek :)

    YanıtlaSil