google-site-verification: google71619d9bbcc11e22.html

Pink Transparent Star

12 Ağustos 2014

NYC Cover Stick


 Herkese Selamlar!
  İstanbul'da havalar nasıl sıcak, nasıl nemli :( Bilgisayarın karşısına oturup vakit geçirmek bile terletiyor, yoruyor insanı. Ben de üniversite hayatımın son tatilini geçiriyorum ve olabildiğince her günümü boş geçirmemeye çalışıyorum. Bu sebeple yeni yazı biraz gecikti. Bu postun fotografları hazırdı fakat yazıları bugüne kısmetmiş :) Neyse lafı çok uzattım, rujlarını çok sevdiğim NYC'nin bu sefer kapatıcısından bahsedeceğim. 1 ay önce aldığım ve yorum yapabilecek kadar kullandığım NYC'nin stick kapatıcısını hepbirlikte inceleyelim.

 Özellikle yaz aylarında yüzüme fondöten sürmektense, gerekli olan yerlere bölgesel olarak kapatıcı kullanmayı tercih ediyorum. Bu hem terlediğinizde fondötenim bozuldu mu, bulaştı mı gibi soruları sormamızı engelliyor, hem de daha doğal daha hafif bir his veriyor.


 Genelde bu zamana kadar kullandığım kapatıcılar likit formlulardı. Alışverişteyken bu kapatıcıyı gördüm ve elimdekilerin bitmesinden dolayı bir şans vermek istedim. Işık altında denediğimde gözüme hoş gelmişti. Kapatıcılığı orta seviyedeydi. Eve geldikten sonra kullandığımda ise tam bir fiyasko! Işık oyununa gelmişim a dostlar.




Ben bu kapatıcının diğer stick kapatıcılara göre oldukça koyu kıvamda olduğunu düşünüyorum. Eve geldiğimde ilk olarak parmagıma sürüp daha sonra uygulayacağım bölgeye sürmeyi denedim, pek olumlu sonuç alamadım. Çizgi çizgi göründü. Daha sonra ise kapatıcıyı beautyblendera ve fırçaya sürerek kullanmayı denedim, biraz daha iyi görünüm elde ettim. Ten rengim ne çok açık ne de koyu; buğday tene yakın, bana en yakın ton buydu. NYC'nin renk skalasını kesinlikle genişletmesi gerek. 

Bendeki numarası 781A Light.






 En açık renk olmasına rağmen koyu sarı gibi duruyor gün ışığında. Ve bu sekilde kapatıcılığı orta olmasına ragmen kalıp gibi duruyor, çizgilere doluyor. Bir daha alır mıyım ? Hayır. 

 Fiyatını tam hatırlamıyorum ama 6-7 tl civarıydı. Siz bu ürünü kullandınız mı? Görüşlerinizi yoruma bırakmayı unutmayın:)  
Esen kalın,
xoxo

2 yorum:

  1. Blog keşif etkinliğinden geliyorum keşfe çıktım:))
    Bende beklerim..
    http://ebruli1907.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldiniz, bakıyorum blogunuza :)

    YanıtlaSil