google-site-verification: google71619d9bbcc11e22.html

Pink Transparent Star

3 Ağustos 2014

Essence XXXL Longlasting Lipgloss 03 Very Berry


Herkese Selamlar! Essence markası hem uygun fiyatlı, hem de çoğu ürünlerinde oldukça başarılı bir marka. Eczacıbaşı'nın bünyesinde olması da güven verici. Gelelim konumuza. Essence'in Lipgloss renkleri raflarda oldukça yoğun renkli göz alıcı duruyor, skalası çok geniş. Bugün sizlere bu lipglosslardan 03 Very Berry isimli şeker pembesi olanından bahsedeceğim.


Rengi tam olarak şeker pembesi ve ışıkta yakından bakıldığında içerisinde minik minik ışıltıların olduğunu görüyoruz. Kokusu da gerçekten vanilya-şeker aromalı gibi :)  Lipgloss'un dış koruyucusu ise camdan yapılmış.



Dudağınıza sürdüğünüzde ise tek katta rengini veriyor, zira çok fazla katkat sürmeyin, aşırı plastik görünümlü pembe gibi görünebilir :)  Tavsiyem cuzi bir miktarı dudağınıza koyun parmağınızla yayın, zaten rengini veriyor. Fazlalığını da bir peçete ile almayı unutmayın çünkü dudağınız lipglossla birleşene kadar biraz dudaklarınızı yapışyapış hissedebilirsiniz.


Aplikatörüyle çok rahat uygulama sağlanıyor, aplikatörün ucundan da anlayabileceğiniz gibi tam şeker pembesi. Şimdi sizin için yaptığım swatcha bakalım.





Rengi de bu şekilde duruyor, dudağınızda çok çok güzel parlıyor, yaz mevsimi için tavsiye edebileceğim bir ürün. Ben alalı birkaç ay oldu fakat hatırladığım kadarıyla 9 TL idi fiyatı. 


Esen kalın, 
     xoxo






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder