google-site-verification: google71619d9bbcc11e22.html

Pink Transparent Star

2 Ağustos 2014

BİR ÜRÜN, ONLARCA CAN!



Herkese Selamlar! Ağustos ayının bizi müthiş sıcağıyla kavurduğu günlere girmiş bulunuyoruz. Açıyoruz buzdolabını, içiyoruz soğuk suyu, sonra gelsin ateşler, boğaz ağrıları... Hadi iyi tamam bizler serinlemeyi bir yudum suyla bir şekilde beceriyoruz ya peki sokak hayvanları ? Bir kap suya, bir kap mamaya muhtaç onlarca can.. Onlarca masum minik yürekler.. Elimden bir şey gelmiyor, durumum onlara yardım etmeye elvermiyor diyerek bahane üretmeyelim arkadaşlar. Hepimiz alışverişimizden geri kalmıyoruz ama değil mi ? Demek ki az ya da çok bütçemiz var demektir. Peki hem alışveriş yaparak hem de aynı anda bu minik canlara yardımda bulunabileceğinizi söylesem?

İstanbul Kadıköy'de şirin mi şirin bir butik var. Adı Pati Butik. İnanılmaz güzel kıyafetler, çantalar, takılar, ayakkabılar, çoraplar, şapkalar... Sahibesi ise tüm vaktini, tüm enerjisini, tüm yaratıcılığını, tüm zevkini minik canlar için harcayan gencecik bir genç kız. Butik işine çok küçük yaşta başlamış, kocaman yürekli bir insan. Sırf tarz bir ürün diye %200 kar koyup faiş fiyatlarla satılan ürünlere mağazalarda tonlarca para dökmek yerine, hem daha uygun fiyata harika ürünlere kavuşacaksınız hem de tüm gelir sokak hayvanları için kullanılacak.

 



 İçiniz rahat olsun, gerçekten tüm gelir sokak hayvanları yararına kullanılıyor, alınan mama faturaları vs. Pati Butik'in sahibesi Menis Doğan tarafından belgeleniyor. Daha ne olsun ? Mükemmel bir yardım örneği, vicdan örneği, sorumluluk örneği, ve en önemlisi insanlık örneği.. 

 


 
Butikteki Ürünler genellikle vintage tarzı fakat şuanın trendleri sıfır ürünler de çoğunlukta. Butiğin linklerini aşağıya bırakıyorum hem Kadıköy'de butikten alışveriş yapabilirsiniz, hem de internetten siparişle de alışveriş yapabilirsiniz. 
Buyrun efendim linkler; 
                https://www.facebook.com/patibutik2
 
                 http://instagram.com/patibutik

 https://twitter.com/PatiButik


 Ve Pati Butik'in sahibesi Menis Doğan'ın gazeteye verdiği röportajı okumak için TIKTIK


                                           



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTU2xhL3dgEJkMXclNyRKMmZcwzSWhhoTcUiqYFmBuX8QEr6LrmEkh5cjcQov1OreQYhDRosBBf6HqcMd961qGAIIstI5Jsb6ZVWwfnhJnkz4N-jKn5ObtBW1s6CY7b4yt85P6WdYA9zcu/s1600/hayvan.jpgEsen kalın,
                                                                                                           xoxo




2 yorum:

  1. Benimde sürekli takip ettiğim ve çok tatlı, kaliteli ürünlerin geldiği bir sayfa ama bir türlü alışveriş yapmak nasip olmadı :( Umarım bu yardımsever kuruluş daha da büyür ^_^

    YanıtlaSil
  2. İnşallah yakın zamanda nasip olur sana da oradan alışveriş yapmak, zaten butikte sık sık indirim de oluyor :) Umarım projesi büyür daha çok yayılır :)

    YanıtlaSil