google-site-verification: google71619d9bbcc11e22.html

Pink Transparent Star

9 Eylül 2014

Moda Alarmı || 2014 Sonbahar-Kış Trendleri

 Tatilin, denizin, kumun, güneşin mevsimi Yaz çabucak bitti. Sırasını sonbahara bıraktı bile. Yavaş yavaş ince hırkalar, ceketler raflarımızda yerini almaya başladılar. Bu sezonun giyim modasında, ünlü stilistlere göre hangi örgüler ön plana çıkacak? İnceleyelim:)
Örgü hırkaların, kazakların, berelerin ve hatta elbiselerin sıradışı modellerine bu sezon oldukça tanık olacağız. Eskilerde kalan örgü elbiseler tekrar populerliğini kazanacak gibi :) Şahsen örgülere bayılan biri olarak bu sezon alışverişlerde çok mutlu olacağım, hatta kendim de başlasam mı örgüye diyorum :)
Bu sezon öne çıkacak örgülerle ilgili fikir oluşturması açısından bu modellere rastladım sizinle de paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz.

  Elbiselerde, eteklerde, hırkalarda, çorap ve kazaklarda örgü detayını sıksık göreceğiz.
Ombre modası örgülerde de hakim olacak.


Modacılar özellikle sonbahar-kış sezonunda örgülerde cıvıl cıvıl renklerin kullanılacağına dair ipuçları verdiler bile. Siz de isterseniz şimdiden modayı ucuza kapamak için rengarenk örgülerinizi ördürün ya da yapabiliyorsanız örün dolaba koyun derim, Canan demedi demeyin :)


Mesela örgü croptoplar örebilirsiniz şimdiden:)


Gülse Birsel'in bu etnik renkli hırkasını özellikle koydum. Çoğu marka ürün aşinalığı için sponsor olduğu dizilerde, sezonların modasına dair ipuçlarını fazlasıyla veriyor.



Son olarak ise cıvılcıvıl ve sıradışı örgüler demişken aşağıdaki hale de dönüşmemeniz dileğiyle;
Esen kalın:)
xoxo

1 yorum:

  1. Merhabalar,

    keşfettim geldim.
    bana da beklerim.

    sevgiler.
    http://burcuaydn04.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil