google-site-verification: google71619d9bbcc11e22.html

Pink Transparent Star

14 Eylül 2014

Gratis & Watsons Alışverişi

Herkese selamlaar. Yaşadığım yerden yurduma dönmeden bazı ihtiyaçlarımı gidereyim demiştim ve küçük (!) bir alışveriş yapmıştım, sizlerle paylaşmak istedim :) Neler almışım bakalım...
 Bu sene üniversitemde 4.yılım doluyor. O yurda gidip gelme stresleri, eve dönme heyecanları, yolculuk ağrıları derken Ales stresi şimdiden sardı dört yanımı. (şiir gibi konuşmuşum mübarek)

 Umarım, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı tüm öğrenciler ve öğretmenler için güzel geçer. Üniversiteye yeni başlayacak arkadaşlar içinse Allah'tan kolaylıklar diliyorum, kendinize güvenin ve daima kendinizi geliştirin!
Konumuza dönelim :) Alışverişimi listeme sadık kalarak tamamladım, birkaç ürün annem için alındı. Fazla gecikmeden yazmak istedim çünkü aldığım bazı ürünler indirimli ve sizlerde indirimlerden haberdar olmuş olursunuz. Öncelikle Gratis'ten aldıklarıma bakalım.

Gratis'ten alınanlar

Annem için aldıklarım; 
Palette 4-68 Saç Boyası: Ben saçlarımı boyatmıyorum ve boyamıyorum beyazlayana kadar da düşünmüyorum. Annem yıllardır bu renk ve bu markayı kullanıyor, oldukça memnun.Işıkta verdiği parlaklıklar çok doğal. Fiyatı 9.90TL idi.
Fa Rollon'lar: Annem, Fa Pink Passion Rollon'un kokusu ve yapısını severek kullanıyor, bittikçe yeniliyor. 2al 1 öde kampanyası ile 2 tanesi 6.90TL idi.


Totes Meer Anti-Falten Maske: Cildi sıkılaştırıp, kırışık önleyici etkisi bulunan bir maskeymiş, denemek için 2 paket aldım, annem kullandıktan sonra detaylı açıklamasını yapabilirim dilerseniz. İndirimlilerdi ve tanesi 3.75ten sanırım 1TL ye düşmüştü.

Kendim için aldıklarıma gelecek olursak;
 Bioblas Saç Dökülme Karşıtı Şampuan: Saç dökülme karşıtı şampuanları uzun süre kullandıktan sonra arada başka bir şampuanla değiştirmeniz gerekiyor. Sebamed HairLoss Şampuan'dan 3 şişe bitirmiştim ve saçlarımın dökülmesi durmuş fakat cansızlaşmıştı. Daha önceden Bioblas'tan memnun kaldığım için de bu 2li avantajlı paketi kaçırmak istemedim. Fiyatı 15TL.

 Fa Deodorant: İndirimde olmasından dolayı ve kokusu da hoşuma gittiği için almıştım. Çok hafif kokusu var fakat 1 kez denedim çok beğendiğim söylenemez. Bu deodorantlarda da 2 al 1 öde kampanyası vardı, 2si  6.90TL
 Gratis Kağıt Törpü: Normal törpüler tırnaklarımı çok kırıyormuş gibi hissediyorum, bu yüzden yıllardır kağıt törpü kullanıyorum. Renk, desen, çeşit açısından birçok kağıt törpü çeşidini Gratis'te 1-2 TL civarı bir fiyata edinebilirsiniz.

Signal White Now Diş Macunu: Çok memunum, beyazlatıcı etkisini ilk uygulamadan sonra farkedebiliyorsunuz. Yanında hediye olan diş fırçası da gayet başarılı. Fiyatı-9-10TL
Benri Aseton: Bir aseton hem işlevini yerine getirip hem de bu kadar güzel kokabilir mi? :) Yapmışlar, olmuş anacım:)
Selin Limon Kolonyası: Bildiğimiz limon kolonyası, çantamdan ayırmıyorum. Özellikle toplu taşımalarda malum kalabalık kokusundan tek kurtarıcı şey bu olsa gerek. Ve dışarıda yemek öncesi sonrası ya da wc ye gitmek zorunda kaldığımız zamanlarda kesinlikle çantada hijyen açısından olmalı diye düşünüyorum.

Watsons'tan aldıklarım ise şöyle:
Watsons'tan alınanlar
 NYC Ruj: New York Color'ın rujlarını pigmentli olduklarından dolayı seviyorum. Blue Rose isimli bu ruja dayanamadım ve ruj kendini sepette buluverdi :) Fiyatını tam hatırlamasamda 7 TL civarında idi.
Loreal Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu: Az bir miktarla oldukça etkili temizleme sağlıyor, temizlemeden sonra ise cildinizde yapışyapış bir his bırakmıyor. İndirimli fiyatı 12.90TL
Rimmel London Stay Matte Pudra: Aylar geçti, yıllar geçti transparan rengini bir türlü bulamadığım pudrayı sonunda bulup edindim. Detaylı yazısını daha sonra ekleyeceğim. Fiyatı 16 TL


 Eveet, alışverişim bu şekildeydi. Umarım beğenerek okuduğunuz bir yazı olmuştur. Görüş ve önerilerinizi yorum olarak bırakmayı unutmayın. :)

Esen kalın,
xoxo



4 yorum:

  1. Merhaba blog keşif etkinliğinden geliyorum.
    Bloğunuzu takibe aldım.
    Benim 2 bloğum var.
    1.si prettythingscute yani sevimli güzel şeyşer adlı bloğumda geneli kendi yaptığım ufak tefek dıy projeleri ve çalışmalarımı görsel anlatımlı paylaşıyorum.
    2.si ise Beğendim Paylaştım isminde nette gezip beğendiğim güzellikleri adresleriyle yayınladığım sayfam.
    Sizi ve tüm bloger dostlarını beklerim.Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Yeni keşfettim blogunu bana da beklerim :)
    http://resimdefterimm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Bloğunuzu çok beğendim ve takibe aldım.
    Bana da beklerim. Sevgiler :)
    canselkc.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim takipteyim sizi de bloguma beklerim..

    http://makeupby-ezgi.blogspot.com.tr/

    Sevgilerle...

    YanıtlaSil