google-site-verification: google71619d9bbcc11e22.html

Pink Transparent Star

30 Temmuz 2014

MODA ALARMI : MİDİ ETEKLER


Herkese Selamlaarrrr! Bir moda yazısı ile karşınızdayım. Tüm dünyayı kasıp kavuran midi etekler nedir, ne değildir, nasıl giyilir, nasıl kombinlenir hep birlikte inceleyelim. 


26 Temmuz 2014

ALIŞVERİŞ | GRATİS & WATSONS BAYRAM İNDİRİMİ




 
Herkese merhabalar! 


Kişisel bakım marketleri olan Gratis ve Watsons bu bayramda da bizleri unutmadı ve  özellikle renkli kozmetik ürünlerinin çoğunda Gratis'te Gratis Kart ile birlikte %50 indirim, Watsons'ta ise çoğunlukla %40 indirim vardı. Sıcak, nem, oruç demeden çoğumuz koştuk:) Bakalım ben neler almışım??



20 Temmuz 2014

FAVORİLER: ALLIKLAR :)

Herkese Merhaba! Son zamanlarda elimin en çok gittiği allıklarımdan bahsedeceğim, şuanlık favori diyebileceğim allıklarım da diyebiliriz.Yaz mevsiminde de cıvıl cıvıl taptaze yanaklar için bunları kullanıyorum. Hadiii durma inceleyelim! :) 

KOLAY ve PRATİK | FRENCH TIRNAKLAR

Herkese merhaba! Blogumdaki ilk yazımla karşınızdayım ^_^
Malum yaz mevsimindeyiz, renk renk giysilerimizi giyip çıkıyoruz ve tüm renklerle uyum sağlayan, hoş ve zarif görüntüsüyle en beğenilen manikur & oje tarzlarından biri olan frenchi yaparken çok zahmet çekiyoruz (ne cümleydi be!) Hadi şimdi bu tabuyu yıkalım ve kolay ve pratik şekilde frenchimizi yapalım  :)