google-site-verification: google71619d9bbcc11e22.html

Pink Transparent Star

3 Ağustos 2014

Victoria's Secret Lipglossları


Herkese Selamlaarrr! 
Çıkardığı her ürünle tüm dikkatleri üzerine çeken bir markadır Victoria's Secret. Ve son zamanlarda da ürün skalasını bir hayli genişletti. Benim değineceğim ürünleri severek kullandığım lipglossları. Bu lipglosslar elimde uzun süredir var aslında, bendekiler sanırım Amerika'dan hediye olarak gelmişti. Şimdi yeni çıkardığı lipglossların dış görünümleri belki değişmiş olabilir fakat içerikleri aynı :) Hadi inceleyelim.


Ben de Victoria's Secret- Beauty Rush Lipgloss serisinden bu iki rengi mevcut. Renklerinin ve ışıltılarının net olarak görünmesi için bol gün ışığı altında çekmeye çalıştım. Oldukça simli ve ışıltılı bu lipglosslar hafif yapılı ve oldukça kalıcı.
 Öncelikle aralarında benim daha çok beğendiğim fuşya-vişne karışımı olan bu rengi inceleyelim. 
Bu lipglossun adı Cupcake. Ve adı gibi gerçekten cupcake tadında:)




Diğer lipglossumuza geçelim. Bunun rengi tam olarak toz pembe ve bol ışıltıları mevcut. Adı ise Mango Madness. Bu lipglossunda şekerli meyveli gibi bir tadı var, insanın yiyesi geliyor ne yalan söyleyeyim :)

Dudağınızda duruşları tam olarak kapları şeffaf olduğundan kabından nasıl görünüyorlarsa o şekilde fakat extrem durumlarda dudağınızın rengine göre açık ya da koyu durabiliyor. (dudağınız aşırı koyu ya da aşırı açık renkliyse)

Özellikle yaz mevsimi için ideal buluyorum, hafif ama ışıltıları sayesinde bence hoç duruyor, içtenlikle tavsiye edebilirim. :)

Fiyatları ise;

 Cupcake lipgloss 10$
Mango Madness lipgloss 10$

Esen kalın, 
xoxo

3 yorum:

  1. Dün victoria secret mağazasına girdim dibim düştü diyebilirim....:))) Takipteyim bana da beklerım http://meralgumus.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Hatta ürünlerden önce mağazalarının siyah-beyaz-pembe konsepti bile kapıdan girer girmez cezbediyor insanı :) Bloguna baktım ben de takipteyim ^^

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler blogunuza bakıyorum hemen hoşgeldiniz :)

    YanıtlaSil